keskiviikko 8. elokuuta 2012

Ja ruvettiin suutelemmaan

Täällä Savon sydänmailla selvästi eletään jollain ihan ihmeellisellä pimeällä keskiajalla. Seksuaalivähemmistöihin kuuluvat eivät uskalla osoittaa rakkauttaan julkisilla paikoilla ilta-aikaan. Ja tämä johtuu siitä, että he pelkäävät, että heihin kohdistuu väkivaltaa.

Kun baarissa kunnon tumussa äsken tavannut parikymppinen hetero"pariskunta" vaihtaa sylkeä, ei siinä mitään, mutta jos JOTKUT VITUN HOMOT SAATANA alkaa nuolemaan keskellä lattiaa, niin johan siinä pitää jonkun tolkun heteron mennä väliin kertomaan, että "Hei, olen suvaitsematon apina näistä metsistä, enkä ymmärrä seksuaalista moninaisuutta yhteiskunnassamme."

Nyt tyypit ihan oikeasti. Se, että joku suutelee julkisella paikalla ei ole keneltäkään pois. Ei, ei edes sinulta.

Mietitäänpä hetki. Jos näkisit baarissa miehen ja naisen suutelemassa, menisitkö väliin? Olettaen, ettei kumpikaan heistä ole tämänhetkinen puolisosi, jonka kanssa olet sopinut, että teillä on yksiavioinen suhde.

Ok, et välttämättä menisi, ellei näytä siltä, että kohta tanssilattialla aletaan yrittämään yhteistä mukulaa.

No, millä oikeudella menisit keskeyttämään kaksi miestä, tai kaksi naista?

Häiritseekö sinua? Koetko hämmentäviä tunteita? Etkö vaan osaa suhtautua?

No, otapa huomioon seuraava asia:
Seksuaalinen ja sukupuolinen moninaisuus ovat kaikkia kulttuureja ja aikakausia koskeva ilmiö. Se, että ajat homot yöhön ei pyyhi heitä pois historiasta tai maailmankartalta, joten jätä se ihan suosiolla kokonaan väliin. Mene vaikka hetkeksi ulos.

Rakkaus on sallittua meille kaikille, samoin seksi. Suuteleminenkin on kivaa, varsinkin ihastuneena.
Suudelkaa. Mutta kysykää lupa ensin. Älkää sivustakatsojilta, vaan siltä, jota tahdotte suudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti