lauantai 18. elokuuta 2012

10 000 katselijan raja rikki!

Kiitos.

Kun viime kesänä keksin, että minäpä alan pitämään sekametelisoppablogia, jossa kerron omia mielipiteitäni ja juttelen välillä tisseistä ja puutarhanhoidosta, niin en uskonut, että vähän päälle vuoden päästä minulla olisi 10 000 katselukertaa kasassa, 18 seuraajaa ja jopa ajoittaista kommentointia.

En ole pahemmin mainostanut tätä blogia missään, koska minulla ei ole varaa maksaa mainoksista. Lähinnä jaan tätä hävyttömän paljon FB:n ja Twitterin kautta.

Parasta mainosta oli tietysti IL-julkisuus Slut Walkin jälkeen. Silloin tämä blogi käytiin lukemassa läpi poskettoman monta kertaa vuorokauden aikana. "Terveisiä rumalta lesbohuoralta" on luettu yli 2000 kertaa. Pitänee taas tehdä joku tempaus?

Nyt mennään kohti uusia haasteita. Syksyllä on kunnallisvaalit. Itse olen ehdolla täällä Mikkelissä Vasemmiston listalla. Tarkoituksena on päästä läpi, saa nähdä miten käy.

Kampanjassani aion nostaa esille erityisesti opiskelijoiden ja muiden vähävaraisten kohtaamia ongelmia kaupungissa. Paikallisliikenteellä ei ole opiskelija-alennusta ja nyt koulujen alkaessa meillä on taas asunnottomia opiskelijoita. Tässä muutamia teemojani, enemmänkin on, mutta kaikkea ei voi paljastaa kerralla.

Mutta näillä mennään! Ja kiitos vielä teille kaikille lukijoilleni. Tylsäähän tätä olisi tehdä, jos ei tietäisi, että edes jotain kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti