perjantai 16. maaliskuuta 2012

Totta helvetissä taistelen vastaan!

Revin eilen matkalla opistolle ja opistolta kotiin ainakin 20, ellen lähemmäs 30 Patriootti.comin tarraa. En aio linkittää sivua blogiini, sillä minä en fasistien sivujen kävijämääriä kasvattele. Ellette tahdo nostaa verenpainettanne, niin suosittelen että ette käy lukemassa tätä valkoisen Suomen lähettiläiden ilosanomaa. Siellä ei ole teille mitään nähtävää. Tulee vaan paha mieli.

Patriootti.com on Suomen Vastarintaliikkeen nettisivusto. Vastarintaliike on väkivaltainen kansallissosialistinen- , eli kotikutoisemmin sanottuna natsiliike. Liikkeellä on kontakteja mm. Italian Casa Poundiin ja Ruotsin Svenska Motståndsrörelseniin, joista molemmat tunnetaan ulkomaalaistaustaisiin henkilöihin kohdistuneesta väkivallasta kotimaassaan.

Sekä SVL, että esikuvansa ovat avoimen rasistisia, juutalaisvastaisia ja homofobisia.

Ja nyt nämä kuvotukset ovat tulleet MINUN kaupunkiini. Tai ehkä hakaristejä ja NSDAP:n nimeä, SS-riimuja ja muuta natsikuvastoa ja -koodistoa alikulkuihin maalanneet luupäänatsit ovat löytäneet uuden tavan harjoittaa aatettaan.

Mielestäni vielä näitä kuvia inhottavampaa on se, ettei kaupunki reagoi niihin ja putsaa alikulkuja ja sähkökaappeja, vaan hiljaisella hyväksynnällään siunaa näiden aatteiden asettumisen kaupunkikuvaan. Toisaalta, onhan Mikkelillä oma oikeistolainen historiansa...

Eilen repimäni tarrat kehottavat taistelemaan vastaan ja sen teenkin. Minun Mikkelini on kansainvälinen, kulttuurillisesti monimuotoinen ja siten kaunis.

Jos hyväksymme rasistisen ja yleensäkään ihmisvihamielisen kuvaston kaupunkitilassamme, hyväksymme näistä aatteista kumpuavat viharikokset. Minä en natseja pelkää, mutta tahdon myös ettei kukaan joudu kaupungissani pelkäämään rasistista rikollisuutta.

Tarrojen rapsuttelu on aika helppoa vastarintaa, siihen pystyvät kaikki.

Joten, taistellaan vastaan. Nimittäin näitä "patriootteja" vastaan.

4 kommenttia:

 1. Mitä tarkoitat Mikkelin oikeistolaisella historialla?

  VastaaPoista
 2. Mikkeli on entinen päämajakaupunki ja oli jo sisällissodassa valkoisten pääkallopaikka. Lisäksi täällä on kuulemma (ja jokuhan ne alikulutkin maalaa ja tarrat liimaa...) aktiivista skinitoimintaa ollut jo 90-luvulta lähtien.
  Kyllä se, että Mannerheim tuntuu olevan Mikkelin matkailuvaltti, kertoo ihan riittävästi siitä, millaisia painotuksia täällä pidetään historiantulkinnassa tärkeinä.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista